Hai ranking 2 purjehditaan Turussa 10.-11.62017. Kutsu.

Ilmoittautumiset TTPS: nettisivujen http://www.ttps.fi/kilpapurjehdus.shtml kautta.

 

Tänä vuonna järjestetään Naantali-Turku alueella kolme ratakilpailua peräkkäisinä viikonloppuina. Naantalin ranking 20.-21.5., TPS:n Turun Hopea 4.6. ja Airiston mestaruus kilpailu 10.-11. 6.

Naantalin kilpailun jälkeen pitempi matkalaisten veneet voi säilyttää Naantalissa Hopean kilpailuun asti ja tästä johtuen sovin TPS:n Katja Rytkösen kanssa, että Turun Hopean jälkeen ne veneet, jotka osallistuvat vielä Airiston mestaruus kilpailuun, voivat olla trailereilla TPS:n rannassa heidän osoittamassaan paikassa ilman eri kustannusta, kunhan trailereita ei lukita.

Jos joku kilpailijoista haluaa säilyttää veneensä kilpailujen väliajan vedessä, se onnistuu TTPS:n Pitkäkarilla, pohjanpesu mahdollisuus ennen kilpailua. Satamajärjestelyistä muuten. Veneiden lasku TPS:n nosturilla perjantai iltana 9.6 klo 17.00 – 20.00 ja nosto kilpailun jälkeen samassa paikassa noin 3 tuntia viimeisen startin jälkeen. Muut kuin hätä nostot kilpailun aikana maksullisia.

Saunalämpimänä lauantaina kilpailun jälkeen. Pitkäkarin paviljonki on varattu samana viikonloppuna hääjuhliin, saaren saunan ja telakan puoleinen pää on kilpailulautakunnan ja kilpailijoiden käytössä. Tästä johtuen kilpailun jälkeen ei ole mahdollista ostaa lämmintä ruokaa.